LINKS:


Hier vindt u een aantal links die verwijzen naar sites over games en gameverslaving.

Op deze website van gameverslaving.nl wordt aandacht besteed aan steeds groter wordend probleem. Gameverslaving komt de laatste tijd steeds meer voor, en is net zo erg als elk andere verslaving dan ook! Spellen spelen op gameconsoles, zoals bijvoorbeeld de xbox of playstation, of pc kan leuk zijn, en een leerzame tijdverdrijf. Maar voor vele jongeren wordt het een opsessie. Het is geen spel meer maar een verslaving.
 
Smith and Jones biedt een uitgebreid scala aan  behandelprogramma’s, die zijn ontwikkeld voor verschillende soorten mensen met verschillende soorten problemen. De enige overeenkomst tussen  deze mensen is dat zij vechten tegen een verslaving en op ongezonde  wijze gebruik maken van middelen zoals alcohol, drugs, eten en/of videogames.
 
Een website over gamen met kinderen is niet compleet zonder een artikel over de relatie tussen geweld en games. Het is een populair onderwerp, zowel in de politiek als in de media.
 
www.cam-ascor.nl
De website van CCAM, het Onderzoekscentrum Jeugd en Media van de Universiteit van Amsterdam is onderdeel van de Amsterdam School of Communications Research (ASCoR). CCAM onderzoekt de rol van media in het leven van kinderen en adolescenten.
Op deze site kunt u ook een “Onderzoeksinstrument voor Gameverslaving bij Jongeren” vinden.
 
De leukste online games, speel ze hier helemaal gratis!
 
www.gamen.nl
De startpagina voor gamers.
 
De allerleukste gratis online spellen spelen. Aktie spellen, afreageer spellen, race spelletjes, behendigheidsspellen, avontuur spellen, schiet games en nog ...
 
Deze website heeft positief nieuws over gamen in het algemeen en deze site promoot waarom gamen ook goed voor je kan zijn.Reacties op dit artikel:


- Nog geen reacties

Uw reactie, mening:
Vul het volgende veld niet in:
Naam:
Email:
Bericht:
Om spam tegen te gaan dient u het onderstaande hokje aan te vinken en moet u mogelijk een vraag beantwoorden.

Uw reactie is niet anoniem. Uw IP adres zal worden opgeslagen.